CURSURI ONLINE - Excelenta de acasa!

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

In urma situatiei de urgenta la nivel national venim in sprijinul elevilor si profesorilor nostrii cu instrumente pentru pregatirea online de acasa.

Centrul de Excelenta Brasov beneficiaza de pachetele Google Suite.

Va rugam sa urmati procedurile descrise mai jos.

Lista conturilor google (@excelentabrasov.ro) pentru PROFESORI aici

Lista conturilor google (@excelentabrasov.ro) pentruELEVI aici

In acest mod (liste complete) atat profesorii cat si elevii se vor recunoaste si isi vor forma clasele/grupele in cel mai rapid mod.

logare la accounts.google.com

Este FOARTE IMPORTANT ca dupa logare la adresa accounts.google.com sa va schimbati parola din sectiunea informatii personale / parola

schimbare parola

schimbare parola

Conturile create @excelentabrasov.ro se comporta ca orice cont normal de google, in plus in coltul din treapta sus aveti acces la toate aplicatiile din suita google for education. Se pot instalal si altele in urma unor cereri!

Toate aplicatiile beneficiaza de un suport foarte bun (va invitam sa cautati pe google, youtube, facebook etc) - un prim pas de pornire ar fi https://gsuite.google.com/training/

Pe masura ce vom mai lucra la acest proiect vom mai updata aceasta pagina

Uram succes tuturor si sedere cat mai spornica acasa!

In masura in care sunt probleme de conectare va ruga sa trimiteti un mesaj cu descrierea problemei dvs la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Echipa CEX